Uw bezorgtijdslot: tussen 08.00-22.00u
Door: Kristine
29 Juni 2013 | Nederland, Eindhoven
Echter was het ontvoer-idee alleen tijdelijk onderdrukt, want die avond kreeg ik toch echt de neiging om een aantal van die gele minions mee te nemen naar huis. De 3D brillen in combinatie met de morfine maakten Despicable Me 2 voor mij een echt avontuur! Helaas greep ik steeds mis met mijn handen en verlieten we dus met lege handen de bioscoop. Echter kon mijn dag niet meer stuk, toen er toch zo'n fijn geel figuur bij mijn Happy Meal was gevoegd!Deze doet nu elke avond het licht voor mij uit.
Hoewel dit een duidelijk hoogtepunt was, zal ik jullie ook nog een korte update geven van de andere heuglijke gebeurtenissen in mijn turbulente leventje deze week (wees niet bang: ik heb een significante corelatie gevonden lengte van de blog ~ #l lezers, en ik wil toch graag dat duivelse 6666 halen hehe). Onder andere heb ik eindelijk mijn leuke nichtje gezien (10 maanden, dus we hebben samen goed geoefend op onze eerste stapjes); heeft Cindy weer heerlijk voor mij gekookt; blijkt avocado enorm lekker broodbeleg; heb ik in de oefenzaal op de hometrainer in zijn achteruit kunnen trappen (da's zonder weerstand :D); hebben twee goede vriendinnen een baan gevonden; heb ik voor het eerst van die opgerolde croissantjes gegeten; ben ik personal shopper op wieltjes geweest voor mijn moeder (hoe handig: alle medewerkers willen alles voor je pakken én terughangen ;) en ben ik erachter gekomen dat doorzettingsvermogen soms heel vermoeiend kan zijn (begonnen aan mijn eerste sieradencollectie, Yolanthe eat your heart out ;). Daarnaast heb ik deze week nog kennisgemaakt met de huishoudelijke hulp (ik ben denk ik niet het werkster-type ben;), de vrijwilligersdienst voor boodschappen, en ook de thuiszorg beter leren kennen (in het weekend zijn hun planning-skills als sneeuw voor de zon verdwenen: de leercurve voor doordeweeks is gelukkig wel stijler :). Toch ben ik er nog niet over uit: wat is ongemakkelijker? Hulp vragen aan onbekenden of aan bekenden.. Het is en blijft hoe dan ook moeilijk en confronterend (normaal is mijn vloer echt schoon! ...eh zou je misschien mijn gordijnen ook open willen doen?) Het is een geschenk uit de hemel dat alle instanties zoveel hulp bieden, maar je bent wel overgeleverd aan de grillen van de cliëntenplanning (=mensen en geen colaflesjes). Ik raak dan ook nog steeds niet gewend aan dat constante onrustige gevoel dat lijkt op het wachten op een IKEA pakket met een zeer ruim tijdslot :s...
01 Juli 2013 - 13:24
Ellen:
Oooeeeeh, mevrouw is al weer veel op pad geweest, hartstikke leuk kris! En ja, die thuishulp.... Kun je daar niet eens je logistieke technische vaardigheden op los laten? :D -
01 Juli 2013 - 13:24
Ellen:
02 Juli 2013 - 19:38
Rieke:
Goh kind, ik ben weer bijgelezen, je loopt zo snel achter merk ik.
Maar wat gaaf dat je zo dicht op Robocup hebt kunnen komen ondanks Maxima.
Hoop dat deze voor jou zo afhankelijke periode gauw voorbij mag zijn maar toch fijn dat het kan.
En wij genieten toch zoveel van jou, xxxxje moeke -
04 Juli 2013 - 18:44
Rachel:
Apart filmpje...ik weet niet of ik het zo lang had uitgehouden...maar wel mooi gemaakt ja (alleen zo T R A A G)... Iig fijn dat je er weer uit bent geweest! xxxxxxx